2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Bilim ve Sanat Merkezine Öğrenci Seçimi Öğretmen Bilgilendirme Toplantısı

İlimiz Bilim ve Sanat Merkezine öğrenci tanılama ve seçme işlemlerine ilişkin Sivas İl Merkezinde bulunan İlkokul Müdürlüklerinde görevli 1.,2.,3. sınıf öğretmenlerine ve rehberlik öğretmenlerine Sivas Bilim ve Sanat  Merkezi Müdürü Adem UZUN ve Sivas Bilim ve Sanat  Merkezi Rehberlik Öğretmeni Zekiye BİCE SİRER tarafından 08/11/2017 tarihinde Fidan Yazıcıoğlu Hanımlar Kültür Merkezi Kadıburhanettin Toplantı Salonunda bilgilendirme  toplantısı  yapılacaktır.

Bu kapsamda; Sivas İl Merkezde bulunan İlkokul Müdürlüklerinde görevli 1.,2.,3. sınıf öğretmenlerine ve rehberlik öğretmenlerine, Sivas Bilim ve Sanat  Merkezi Müdürü Adem UZUN ve Sivas Bilim ve Sanat  Merkezi Rehberlik Öğretmeni Zekiye BİCE SİRER tarafından 08/11/2017 tarihinde Fidan Yazıcıoğlu Hanımlar Kültür Merkezi Kadıburhanettin Toplantı Salonunda aşağıda çizelgede belirtilen  saatte bilgilendirme toplantısı planlanmıştır.

KATILIMCILAR                                               TARİH    / SAAT                                TOPLANTI YERİ

*1.2.3. Sınıf  Öğleci İlkokulların Sınıf Öğretmenleri         08 Kasım 2017 /   10:00-12:00      Fidan Yazıcıoğlu Hanımlar Kültür Merkezi

*Tüm İlkokul Rehberlik  Öğretmenleri

KATILIMCILAR                                                    TARİH    / SAAT                           TOPLANTI YERİ