Kayıtlı Öğrencilerin Kayıt Yenileme İşlemleri

Sayın veli,

Milli Eğitim Bakanlığı Bilim ve Sanat Merkezleri Yönergesi’nin 14. Maddesi 3. Fıkrasına göre,“BİLSEM’e kayıtlı olup kayıt güncelleme döneminde işlem yaptırmayan öğrencilerin BİLSEM ile ilişiği kesilir. ” denilmektedir.

İlgi madde çerçevesinde ekte sunulan formun tarafınızca doldurulup imzalanarak, en geç 17 Ağustos 2018 Saat:17:00´ye kadar, ya elden ya da e-posta (bilsem.sivas@gmail.com) ile merkezimize ulaştırılması gerekmektedir.

Hem öğrencinizin herhangi bir hak kaybına uğramama için hem de 2018-2019 Öğretim yılını sağlıklı bir şekilde planlama yapmamız için Kayıt Yenileme Formunu belirtilen tarihe kadar tarafımıza ulaştırmanız büyük önem taşımaktadır.

Gereğinin yapılmasını rica ederim.

EK : 1. Kayıt Yenileme Formu (Aşağıda sunulmuştur)

Kayıt Yenileme Formu için TIKLAYINIZ