Müzik Yetenek Alanı Öğrencilerimizin Dikkatine

11 Şubat 2018 tarihinden itibaren pazar günleri saat:10.00-14:30 arası Müzik Yetenek Alanı öğrencilerimize yönelik ritim, orkestra ve koro eğitimleri başlayacaktır. Öğrenciler öğretmenlerimiz tarafından gruplara ayrılarak öğrencilerin seviyelerine göre bu üç eğitim aynı anda verilecektir. Eğitimlere katılmak isteyen öğrencilerimizin velilerinin Sivas BİLSEM´e 30 Ocak 2018 tarihine kadar başvuru yapmaları gerekmektedir. Bu eğitimler kapsamında ikinci dönem şu etkinlikler yapılacaktır:

1. Cumhurbaşkanlığı senfoni orkestrası tarafından Ankara´da düzenlenecek olan vurmalı çalgılar festivaline katılım sağlanacak,

2. 06 Mayıs 2018 tarihinde Atatürk Kültür Merkezinde müzik etkinliği yapılacak,

3. 13 Mayıs 2018 tarihinde Sivas´ta misafir edeceğimiz İstanbul BİLSEM Müzik Yetenek Alanı öğrencileriyle ortak konser verilecektir.