Veli Toplantısı

Sayın Velimiz,

2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Sivas Bilim ve Sanat Merkezi Okul-Aile Birliği toplantısı  17 Kasım 2018 Cumartesi günü saat: 15.00’te okulumuz konferans salonunda yapılacaktır. Okul-Aile arasındaki bütünleşmenin gerçekleştirilmesi, eğitim-öğretimi geliştirici faaliyetlerin desteklenmesinde büyük anlam taşıyan bu toplantıya tüm velilerimizin katılımını bekler, sağlık ve mutluluklar dilerim.

GÜNDEM MADDELER                      :

1.       Açılış-Gündem Maddelerinin okunması ve İlaveler,

2.       Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı,

3.       Geçici Divan Teşekkülü (Başkan ve Yazman seçimi),

4.      Merkez Müdürü Adem UZUN’un Açılış Konuşması,

5.       Okul Aile Birliği Başkanı Muhammed TÖRNÜK Tarafından Faaliyet Raporunun okunması,

OYLANMASI

6.       Okul Aile Birliği Denetleme Kurulu Raporunun okunması,  OYLANMASI

7.       Tahmini Bütçenin okunması, OYLANMASI

8.       Yeni Yönetim ve Denetim Kurulunun oluşturulması,

9.       Yeni Yönetim Kuruluna harcama yapabilmesi ve bağış toplanabilmesi için Genel Kurula

yetki verilmesi ve OYLANMASI.

10.     Merkezin eğitim-öğretim kalitesinin yükseltilmesine ilişkin önerilerin alınması.

11.     Dilek ve Temenniler ve Kapanış.